Ilmainen toimitus alkaen 499 NOK Toimitusaika 1-3 päivää Tyytyväiset asiakkaat

Fillerina

Tietoa Fillerina®:sta
Fillerina® on ensimmäisen sukupolven dermokosmeettinen täyteaine kotikäyttöön – ilman neuloja. Fillerina®-tuotteiden ainutlaatuisuus on se, että ne sisältävät 12 hyaluronihappoa, joilla on eri molekyylikoot ja -painot ja jotka vähentävät juonteita ja ihon veltostumista antaen samalla lisää volyymia poskipäille ja huulille.

LABO Cosprophar Suisse
Fillerina®-tuotteet on kehittänyt sveitsiläinen laboratorio Labo Cosprophar Suisse vuosien tutkimustyön jälkeen, jonka tarkoituksena oli löytää paras tapa palauttaa ihon kosteus, kiinteys ja kimmoisuus ilman injektioita.

LABO on sitoutunut tekemään tulevaisuudesta kestävämmän hankkeen avulla: LABO FOREST. Hankkeen tavoitteena on palauttaa Perun Amazonin maisema tukemalla paikallisyhteisöjä ja istuttamalla puita maailman suurimman metsän biodiversiteetin palauttamiseksi, säilyttämiseksi ja sen arvon lisäämiseksi – yhteisen tulevaisuutemme vuoksi. Fillerinalle ja muille LABO-merkeille tämä tarkoittaa muovin kulutuksen vähentämistä ja kierrätysmateriaalien käyttöönottoa kestävämmän tuotannon varmistamiseksi. Lue lisää hankkeesta täältä.

3 tips til et bedre resultat med Fillerina

Før/efter billeder

Husk at tage før/efter billeder når du bruger produkterne. På den måde kan du også selv bedre følge med i udviklingen.

Er du velhydreret?

Jo bedre velhydreret du er, desto mere synligt et resultat, vil du få. Så drik masser af vand før, under og efter du bruger Fillerina!

Vær konsistent

Forsøg at være konsistent i dit brug af produkterne, så vil du opleve de bedste resultater.